Hyppää sisältöön

Orimattilan kaupunki julistaa haettavaksi vakinaisen

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN viran

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kaupungin toimitilojen kunnossapidosta ja kiinteistönhoidosta. Hoidettavia tiloja on yhteensä 44 kpl ja 74 000 hum2. Lisäksi vastaat kiinteistöpäivystyksen toiminnasta ja uimahallin kiinteistö- ja vedenkäsittelystä. Toimit myös kiinteistönhoidon ja kunnossapidossa esimiehenä, kehität kaupungin toimitilakiinteistöjen energianhankintaa ja energiataloudellisuutta ja toimit kaupungin talotekniikan asiantuntijana.
Arvostamme alan lainsäädännön tuntemusta. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista ja vastuullista kokonaisnäkemystä kiinteistöjen kunnossapidosta.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on talotekniikan insinööri ja riittävä työkokemus alalta.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, p. 044 781 3870, seppo.maatta(at)orimattila.fi sekä toimitilajohtaja Jussi Törrönen, p. 044 781 3617, jussi.torronen(at)orimattila.fi.
Virkaa haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi kohdenumero 242156. Hakuaika päättyy 2.8.2019 klo 15.00.
Orimattilassa 26.6.2019
Elinvoima- ja tekninen toimiala