Hyppää sisältöön

         

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 100 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.

Orimattilan Lämpö Oy on kaupungin ja Kymenlaakson Sähkö Oy:n omistama yhtiö. Vuosittain tuottamastamme 40 GWh kaukolämpöenergiasta yli 90 % on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Yhtiön liikevaihto on noin 2,3 milj. euroa ja palveluksessamme on neljä henkilöä.

 

Orimattilan Vesi Oy on kokonaan kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa vesihuoltoinfran uudisrakentamisesta ja saneeraamisesta. Samaan toimintayksikköön kuuluu Orimattilan kaupungin vesilaitoksen taseyksikkö, joka tuottaa vesihuoltopalvelut kaupungin asukkaille ja teollisuudelle. Henkilöstömäärämme on yhdeksän.

Orimattilan kaupunki hakee

 

kahdelle tytäryhtiölleen toimitusjohtajaa sekä vesilaitoksen johtajaa

Toimitusjohtajana vastaat kahden eri yhtiön operatiivisesta johtamisesta ja liiketoimintojen kehittämisestä. Lisäksi toimit virkasuhteessa kaupungin vesilaitoksen johtajana. Arvostamme johtamis- ja viestintätaitoja, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta, hyviä verkostoitumistaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Käytännön kokemus energia- tai vesihuoltoalalta sekä kunnallisen päätöksentekomenettelyn tunteminen katsotaan hakuprosessissa hakijan eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia sekä hyvää perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakijalla on mahdollisuus esittää hakemuksen yhteydessä palkkatoiveensa. Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi  kohdenumero 322241. Hakuaika päättyy 11.12. klo 15:00.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Mikko Paajanen p. 044 781 3611, kaupunginjohtaja Osmo Pieski p. 044 781 3600 ja vs. tekninen johtaja Annukka Huisko-Moilanen, puh. 044-781 3580.

Orimattilassa 16.11.2020

Orimattilan kaupunki

Orimattilan Vesi Oy

Orimattilan Lämpö Oy