Hyppää sisältöön

Pelastusaseman asemakaavamuutos A211 on tullut vireille. Orimattilan uusi pelastusasema on valmistunut ja rakennus tontteineen on tarkoitus myydä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle. Kaupunginhallitus on päättänyt aloittaa kaavamuutoksen, joka mahdollistaa käyttötarkoitusta vastaavan kiinteistökokonaisuuden myymisen.

Lisäksi Villi-Sampolan osayleiskaavatyö jatkuu, ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa on päivitetty nykytilanteen mukaiseksi. Osayleiskaavamuutoksen tavoitteena on lisätä yritysalueita ja linjata uuden yhdystien sijainti jatkosuunnittelua varten.

Kaavoituspäällikkö on hyväksynyt kaavahankkeita koskevat osallistumis- ja arviointisuunnitelmat 5.5.2022 ja ne ovat nähtävillä kaupungintalon toisessa kerroksessa (Erkontie 9) sekä kaupungin kotisivuilla (https://www.orimattila.fi/palvelut/kaupunkisuunnittelu/ajankohtaiset-suunnitelmat). Villi-Sampolan OAS on nähtävillä koko kaavaprosessin ajan, Pelastusaseman OAS on nähtävillä 31.7.2022 saakka. Mahdolliset mielipiteet suunnitelmista voi lähettää sähköpostitse tai postitse Orimattilan kaupunki, PL 46, 16301 Orimattila.

 

Kaupunkikehitys- ja tekninen toimiala