Hyppää sisältöön

Hyvä orimattilalainen,

Varhaiskasvatus Suomessa uudistuu. Opetushallitus on määrännyt, että varhaiskasvatuksessa tulee noudattaa valtakunnallista Varhaiskasvatussuunnitelman perusteasiakirjaa (2016) 1.8.2017 alkaen. Kaikki varhaiskasvatuksen järjestäjät laativat perusteasiakirjan pohjalta oman paikallisen varhaiskasvatussuunnitelmansa.

Orimattilassa on laadittu myös oma varhaiskasvatussuunnitelmaluonnos, joka koskee kaikkea Orimattilassa tarjottavaa varhaiskasvatusta. Kuntalaisilla- varhaiskasvatuksen työntekijöillä, huoltajilla sekä muuten asiasta kiinnostuneilla - on nyt mahdollisuus tutustua luonnokseen sekä kommentoida sitä. Kommentit pyydetään jättämään 12.5 klo 16 mennessä.

Suunnitelmaluonnos löytyy täältä: https://peda.net/orimattila/v/ovl2
Kommentointialusta löytyy täältä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/79776/lomake.html
Linkki suunnitelmaan löytyy myös kommentointialustalta.

Suunnitelma rakentuu siten, että valkoisella pohjalla on Opetushallituksen Varhaiskasvatussuunnitelman perustetekstiä, jonka jälkeen vihreällä pohjalla on Orimattilan paikallisesti päätettävät asiat.
Valtakunnallinen teksti on Opetushallituksen valmista tekstiä, joten pyydämme Teitä kohdistamaan kommenttinne Orimattilan omaan osuuteen.

Toivomme runsaasti kommentteja mahdollisimman hyvän suunnitelman varmistamiseksi.
Ystävällisin terveisin Orimattilan vasutyöryhmä