Hyppää sisältöön

Orimattilan kaupungin palvelubussi saa uuden reitin. Ensi viikosta alkaen valkoinen, matalalattiainen pikkubussi kuljettaa kaupunkilaisia tiistaisin Artjärvelle.

Uutuusreitti kuljettaa asiakkaat Niinikosken, Villikkalan ja Ratulan kautta Hietanantielle, Kinnarintielle ja palvelutalolle. Bussi kaartaa takaisin Villikkalanjärven eteläpuolelta Heivatojantietä takaisin Orimattilantielle. Tarvittaessa kiepataan myös Vuorenmäen leirialueella.

- Meille on tullut toiveita mahdollisuudesta pistäytyä Artjärven Palvelutalolla, mutta myös käydä nauttimassa Artjärven palveluista, kuljettaja Tauno Autio kertoo.

- Lisäksi kyyti mahdollistaa artjärveläisten pistäytymisen keskustassa tai vaikkapa terveyskeskuksella, hän jatkaa.

Tiistaisin ajettu Kuivannon reitti jää pois.

- Valitettavasti emme ole saaneet Kuivannolta asiakkaita juurikaan koko vuonna, kertoo päätöksestä Sivistystoimialan talouspäällikkö ja joukkoliikenneyhdyshenkilö Jari Railio.


Tervetuloa kyytiin!

Kyytiin kohti palvelutaloa pääsee tiistai-aamuisin klo 10.45 S-marketin pysäkiltä. Bussi on klo 11.30 Palvelutalolla. Takaisin kohti keskustaa pääsee klo 14.35.

- Reitti on vastaus asukkaiden toiveeseen, Autio iloitsee.

- Lisäksi toivon, että kesämatkalaiset löytäisivät sen ja Artjärven aurinkoiset palvelut sekä uimarannan.
Kaupungilla on sopimus palvelubussin käytöstä vuoden 2019 loppuun. Sopimuksessa on vuoden optio, jonka käytöstä päätetään syksyllä.

- Palvelubussi on osa yleistä joukkoliikennettä ja sen kyytiin ovat kaikki tervetulleita, muistuttaa kuljettaja.

- Toivon, että auto löytää käyttäjänsä, jotta se säilyy Orimattilassa, hän lisää.

Bussimatkan voi maksaa vain käteisellä. Kyytiin pääsee sopivista kohdista kättä nostamalla. Uudistuneet aikataulut noudettavissa kaupungintalolta ja kaupungin nettisivuilla www.orimattila.fi/palvelubussi kesäkuun alussa!