Hyppää sisältöön

Valoisia kerrostaloasuntoja

Hennan Asemarinteen hybridikorttelin 4. ja 5. kerroksen omistusasuntojen mallit ovat valmiina. Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita toteutetaan yhteensä noin 10. Asuntojen lopullinen pinta-ala, pintamateriaalit ja varustelutaso suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Valoisissa asunnoissa on tupakeittiö ja osassa myös parveke. Mallipiirustuksissa 40 neliön asunnot ovat käytännöllisiä läpitalon kaksioita, parvekkeellinen 49 neliön kaksio avautuu kolmeen ilmansuuntaan, 62 neliön asunto on kolmio toimivalla pohjaratkaisulla ja 63 neliön asunto on pienen perheen valoisa kolmio parvekkeella.

Asuntojen hinta tulee määräytymään valittujen pintamateriaalien ja viimeistelytason mukaan. Wasa Group Oy:n tavoitteena on aloittaa kerrostalon rakentamisen marraskuussa ja rakennuksen on tarkoitus valmistua tammikuussa 2021.

Katso pohjapiirrosluonnokset ja ennakkovaraa:

https://www.hennaan.fi/home/muuta-puutarhakaupunkiin/tulossa-olevat-asunnot/

Omakotitaloon pienellä pääomalla

Kind Step Oy rakentaa Korianterinkujalle 9 omakotitaloa osuuskunta-periaatteella. Alueelle nousee 80, 114 ja 137 neliön omakotitaloja. Pienimmät omakotitalot rakennetaan yhteen kerrokseen ja ne tulevat sisältämään 3 huonetta, keittiön ja saunan. Reilun sadan neliön omakotitalot rakennetaan kahteen kerrokseen ja ne tulevat sisältämään 4 huonetta, keittiön ja saunan. Suurin omakotitalo rakennetaan yhteen kerrokseen ja siihen tulee 4 huoneen, keittiön ja saunan lisäksi erillinen autotalli.

Osuuskunnan omakotitalon asukkaaksi pääsee maksamalla sijoitusmaksun, jonka suuruus on noin 10 % asunnon hinnasta. Tämän jälkeen asukas maksaa osuuskunnalle vuokraa, jolla hän kartuttaa oman osakepääomansa suuruutta, eli omaa omistusta asunnostaan. Asunnon hinnan maksettuaan asukkaalla on mahdollisuus lunastaa se itsellensä tai halutessaan maksaa siitä osuuskunnalle huomattavasti pienempää vuokraa.

Katso talomallit ja lue lisää osuuskunta-asumisesta:

https://www.hennaan.fi/home/muuta-puutarhakaupunkiin/tulossa-olevat-omakotialueet/