Hyppää sisältöön

Orimattilan Areenalla tehdään parhaillaan takuun piiriin kuuluvia, välittömästi korjausta vaativia toimenpiteitä. Urakoitsija mm. korjaa jumittuvat tai liian ylös jäävät väliverhot, tennispallosta hajonneen katsomon lasikaiteen, vaihtaa joidenkin ovien hätäavauksen ulkopuolelta sisäpuolelle, korjaa lattioiden halkeamina ja etupihan räystäitä, korjaa lasikaiteen terävän ylälistan, tiivistää lattian liikuntasaumat ja uusii teräväreunaiset kynnykset.

- Muutokset ovat käytössä esiin tulleita puutteita, jotka urakoitsija korjaa takuutyönä tämän vuoden puolella, toimitilajohtaja Jussi Törrönen kertoo.

Lisäksi Areenalla korjataan lokakuussa tapahtunutta vesivahinkoa. Vesi oli päässyt vuotamaan hanakulmarasian löysästä liitoksesta pukuhuone ja pesutila 1:n kohdalla.

- Todennäköisesti kyseessä on inhimillinen asennusvirhe, harmittelee Törrönen.

Tällä hetkellä korjattavan alueen laajuutta selvitetään. Kun kosteuskartoitus on valmis, alkaa tilojen kuivaus ja kunnostustyöt. Myös vesivahingon korjaaminen on takuun alainen korjaustyö. Pukuhuone ja pesutila 1 ovat pois käytöstä kuivaus- ja korjaustöiden ajan.

Vesikattovuoto uimahallilla

Uimahallin kahviossa on tapahtunut toistamiseen vesikattovuoto. Vesi valui kahvioon aiemmista korjaustoimenpiteistä huolimatta. Tilapalvelu selvittää vesivahingon syntytapaa.

- Tutkimme nyt ilmanvaihtokonehuoneen seinärakenteesta potentiaalisia vuotokohtia, Törrönen kertoo.

Uimahallin katolle rakennetaan sääsuojatelineet rakenteiden avaamisen ja vaurion laajuuden selvittämisen ajaksi.

Lisäksi Tilapalvelu selvittää uimahallin kahvion ilmanvaihtoa. Käyttäjiltä on tullut palautetta kahvion puutteellisesta ilmanvaihdosta. Tilapalvelu selvittää LVI-suunnittelun puitesopimuskumppanin kanssa uimahallin kahvion ja uimavalvojan tilojen ilmanvaihdon parantamista. Muutostyöt pyritään tekemään vielä marraskuun aikana.