Hyppää sisältöön

Henna-hybridikerrostalohankkeen aloitus siirtyy keväälle.

- Valitettavasti liike- ja toimistotiloille ei ole löytynyt tarvittavaa määrää vuokralaisia ja asuntoihin etsitään vielä omistajia, harmittelee hankepäällikkö Kristian Keinänen.

Ensimmäisen suunnitelman mukaan rakentaminen oli tarkoitus aloittaa marraskuussa. Nyt tähtäimessä on alkuvuosi 2020. Tavoitteena on edelleen, että kerrostalo valmistuu alkuvuodesta 2021.

- Kiinnostusta ja kontakteja on ollut paljon, mutta sijoittajat haluavat nähdä Orimattilan kehittämissuunnitelmien konkretisoituvan Hennassa, Keinänen sanoo.

- Henna on kehittymässä poikkeuksellisen hienoksi asuin- ja toimintaympäristöksi hyviä yhteyksiä, luontoa ja palveluja arvostaville, hän jatkaa.

 

Kattohuoneistoja kyselty paljon

Kaupungin hankeyhteistyökumppani WasaGroup -konserni on varannut kaupungilta tontin Asemanlinna-nimellä markkinoitavalle kerrostalolle aivan Hennan juna-aseman vierestä Asemarinteeltä.

Hybridikerrostalon ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen on suunniteltu tilat Länsi-Orimattilan päiväkodille sekä juna-aseman odotustilana ja palvelupisteenä toimivalle Henna-infolle.

Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on tarjolla liiketiloja esimerkiksi kaupan tai ravintola-alan tarpeisiin. Kerrostalon toiseen ja kolmanteen kerrokseen on suunniteltu toimistotiloja.

Neljänteen ja viidenteen kerrokseen on suunniteltu yhteensä 13 omistusasuntoa. Tarjolla on sijoittajien toiveiden mukaan yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Tällä hetkellä sijoittajien haku on käynnissä. Asuntoyksiköt, joita tarjotaan ostettavaksi ovat esimerkiksi kaksi 5 asunnon yksikköä ja yksi 3 asunnon yksikkö, jotka muodostavat yhdessä kattohuoneistojen asunto-osakeyhtiön.

 

Alueen kiinnostavin sijoituskohde

Jotta WasaGroup lähtee rakentamaan kerrostaloa, vuokrattavista liiketiloista täytyy olla varattuna ja asunnoista myytynä suurempi osuus kuin nyt on.

- Tahtotilamme rakentaa Orimattilan Hennaan on kova, sanoo myyntiasiantuntija Anna-Lena Back WasaGroupista.

Uusien liiketilojen vuokraaminen ja asuntojen myyminen vaatii aina henkilökohtaisen kontaktin yrittäjiin tai sijoittajiin.

- Olemme tehostaneet markkinointia ja solmineet sopimuksia paikallisten välittäjien kanssa, jotka tuntevat Hennan alueen erinomaisuuden ja osaavat kertoa siitä, hän jatkaa.

 

Lue lisää Asemalinnasta https://www.hennaan.fi/home/muuta-puutarhakaupunkiin/tulossa-olevat-tilat-ja-asunnot/