Hyppää sisältöön

Orimattilan kaupunki on päättänyt sulkea koulut, kirjaston ja taidemuseon valtioneuvoston linjauksen mukaisesti. Myös nuorten työpajat keskeyttävät toimintansa. Kaupungintalon neuvonta ja muut asiakaspalvelupisteet palvelevat puhelimen ja sähköpostin kautta.

Sulkemiset ovat voimassa 18.3.–13.4.2020.

Koulut ja esiopetus siirtyvät etäopetukseen, jonka käytännönjärjestelyistä kerrotaan mahdollisimman pian Wilmassa ja TietoEdussa huoltajille.

Tilanne aiheuttaa paljon käytännönjärjestelyjä kaupungin henkilöstölle. Toivomme, että perheet odottavat nyt rauhassa ohjeita.

Vaikutukset varhaiskasvatuspalveluihin

Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Perheet, joiden on mahdollista järjestää lapsen päivähoito kotona, pitävät lapsensa kotona.

Päiväkoti Kimppa ja kaikki siellä järjestettävä toiminta on tauolla 18.3.–13.4.2020 välisen ajan.

Esiopetusta ja perusopetuksen 1.3. luokkien lähiopetusta järjestetään edelleen niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla.

Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisoppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville, kuitenkin niin että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät näin.

Yo-kirjoitukset tiivistetyssä aikataulussa

Erkko-lukio siirtyy etäopetukseen 18.3 alkaen. Ylioppilaskirjoitukset järjestetään tiivistetyssä aikataulussa 13.3. ilmoitetulla tavalla.

Uimahalli ja muut sisäliikuntapaikat päätettiin sulkea jo maanantaina 16.3.

Poikkeusolot vaikuttavat laajalti yhteiskuntaan. Lue lisää valtioneuvoston sivuilta.

Julkaistu 16.3.

Lisätty tieto asiakaspalvelun rajoituksista. 18.3.