Hyppää sisältöön

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy auttaa tehostetusti Lahden seudun yrityksiä koronapandemian eteen tuomissa vaikeuksissa. LADECin yritysneuvojista koottu kriisitiimi neuvoo ja opastaa erityisesti akuuteissa talous- ja rahoitusasioissa, mutta myös esimerkiksi yt-neuvotteluihin, yrittäjän jaksamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta on LADECin toiminta-alueen yrityksille maksutonta.

Neuvojat päivystävät LADECin palvelunumerossa 044 702 2700 ja chatissa (www.ladec.fi). Koronatilanteen vuoksi palvelupuhelimen ja chatin aukioloaikoja on pidennetty, ja apua saa niistä arkisin klo 8.30 – 18.00. Tarvittaessa LADECilla on valmius edelleen laajentaa neuvontaa sekä aukioloaikoja.

LADEC työskentelee koko kriisin ajan tiiviissä yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen ja viranomaisten kanssa varmistaakseen, että jokainen yrittäjä löytäisi tarvitsemansa avun. LADEC seuraa myös tiiviisti hallituksen päätöksiä, jotta yrittäjille voidaan kertoa mahdollisimman ajantasainen tieto siitä, mitä nämä päätökset tarkoittavat käytännössä erilaisten julkisten yritystukien ja -lainojen osalta.

LADEC on myös avannut verkkosivustolleen erillisen koronasivun www.ladec.fi/korona-apu, johon kootaan jatkuvasti päivittyvää informaatiota sekä linkkejä yrittäjälle hyödyllisiin tietolähteisiin.