Hyppää sisältöön

Iltapäivätoimintaan haku on siirtynyt huhtikuulle koronaviruksen aiheuttaman ruuhkautuneen työtilanteen vuoksi. Pahoittelemme viivästystä!

Orimattilan kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen omaaville oppilaille. Erityisen tuen päätöksen omaavilla oppilailla iltapäivätoiminta voi jatkua koko perusopetusajan.

Toimintaa järjestetään koulun työpäivinä (ei lauantaityöpäivinä) koulujen tiloissa. Toiminnan laajuus on 3-5 tuntia/päivä koulupäivinä klo 12–17 välisenä aikana. Iltapäivätoiminnan ryhmä perustetaan koululle, jos ryhmäkoko on vähintään 8 oppilasta kyläkouluilla ja vähintään 10 oppilasta keskustan kouluilla.

Iltapäivätoiminta on osallistujille vapaaehtoista mutta maksullista. Sivistys- ja hyvinvointivaliokunnan päättämät toimintamaksut ovat tällä hetkellä kuukaudessa alle 3 h päivittäiselle toiminta-ajalle ja enintään 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 80 € ja yli 4 h päivittäiselle toiminta-ajalle 100 € kuukaudessa. Huoltaja valitsee päivittäisen toiminta-ajan ja se määrää maksun suuruuden.

Iltapäivätoimintaan haetaan 1.4.-19.4.2020 sähköisesti Wilmassa. Ilmoittautumislomake löytyy ”Hakemukset ja päätökset”-sivulta ”Tee uusi hakemus”-valikosta.

Toimintaan voi hakea myös täytettävällä lomakkeella, jonka voi tulostaa ja toimittaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen joko postitse tai tuomalla lomakkeen sivistyspalvelukeskuksen postilaatikkoon Pappilantie 2. Lomake ja lisätietoja iltapäivätoiminnasta löytyy osoitteesta:

https://peda.net/orimattila/aji

Viimeinen hakupäivä iltapäivätoimintaan on sunnuntaina 19.4.2020.

Päätökset iltapäivätoimintapaikasta tehdään toukokuussa ja päätös lähetään huoltajalle.

Lisätiedot: Sivistystoimenjohtaja Timo Ahvo, puh. 040 541 9082