Hyppää sisältöön

Kaupunginjohtaja esittää ensi maanantaina 16.11. kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, että yhteiskoulun uudisrakennushanke siirtyy vuodella aiemmin esitetystä. Uuden yhteiskoulun rakentamisaikataulu olisi 1/23 – 5/24. Käyttöönotto tapahtuisi 8/2024.

Lukiorakennukseen sisältyvien yhteiskoulujen tilojen osalta esitys on, että tilojen peruskorjaus etenee alkuperäisen aikataulun mukaan. Tällöin lukiorakennuksessa olevien yhteiskoulun tilojen valmistuttua voidaan luopua osasta väistötiloja.

Keskeisenä perusteluna kaupunginjohtajan esitykselle on kaupungin investointien jaksottaminen. Lisäksi hankkeen suunnitteluajan pidentyminen varmistaisi toimivan lopputuloksen syntymistä ja helpottaisi tilapalvelun nykyistä työtilannetta.

Investointiohjelmasta ja yhteiskoulun uudisrakennuksen rakentamisaikataulusta päättää lopullisesti kaupunginvaltuusto 7.12.2020.

Toiveissa Länsi-Orimattilan päiväkodin avaaminen ensi vuonna

Samassa kokouksessa esitetään, että Länsi-Orimattilan varhaiskasvatusratkaisu toteutetaan tilapäisjärjestelynä Hennassa. Kolmen ryhmän kokoisen päiväkodin vuokratila ja leikkipaikan rakentaminen on merkitty investointiohjelmaan ensi vuodelle. Länsi-Orimattilan uusi päiväkoti toisi tarvittavat kunnalliset varhaiskasvatustilat alueen lapsille ja poistaisi varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen tarvetta Orimattilan keskustasta.

Lue kaupunginhallituksen esityslista http://orimattila.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=20201997