Hyppää sisältöön

Kaupunki myy n. 17 hehtaarin teollisuustontin

Elinvoima- ja tekninen valiokunta kokoontui eilen tiistaina.

Valiokunta käsitteli varhaiskasvatuksen lisätarvetta. Se edellytti, että Tilapalvelu ryhtyy tekemään varhaiskasvatuksen tarpeita kartoittavaa tilaselvitystä yhteistyössä sivistys- ja hyvinvointitoimen kanssa. Kun tilaselvitys on valmis, voidaan ryhtyä arvioimaan varhaiskasvatukseen sopivia kiinteistöjä.

Valiokunta päätti esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunki myy Erkkiheikkilä Oy:lle noin 17,19 hehtaarin suuruisen määräalan Pennalasta hintaan 1 031 400 euroa. Alue sijaitsee Postin logistiikkakeskuksen vieressä, Kytöniityntien varressa.

Sopeuttamistoimenpiteiden valmistelua

Elinvoima- ja tekninen toimiala on saanut valmisteltavakseen yhdyskuntatekniikka- ja tilapalvelu-tulosalueiden yhdistämisen sekä kiinteistöhuollon ulkoistamisen selvittämisen.

Valiokunta esittää kaupunginhallitukselle, että uuden tulosalueen nimi olisi Tilat ja infra ja se toteutettaisiin taloushallinnon prosesseista johtuen vasta vuoden 2022 alusta. Samalla valiokunta esittää, että mikäli toimitilajohtajan virka lakkautetaan, perustetaan suunnittelupäällikön työsuhteinen tehtävä, sillä yhdistämisen myötä Tilapalvelun työmäärä ei kuitenkaan tule vähentymään.

Kiinteistöhuollon ulkoistamisen osalta valiokunta pyytää tarkempaa selvitystä siitä, keitä kiinteistönhoidon ulkoistaminen kaupungissa koskee. Tämän jälkeen voidaan selvittää mahdollinen toteutustapa, aikataulu ja taloudellinen hyöty.

Katso kokouksen asialista http://orimattila.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=20201976

Kokouksen pöytäkirjan julkaistaan muutaman päivän kuluttua!