Hyppää sisältöön

 

VIRTUAALINEN JOULUKADUN AVAUS JA HUOMIONOSOITUKSET

Orimattilan joulukadun avaus toteutuu tänä vuonna koronarajoituksista johtuen virtuaalisena. Virtuaalisessa joulunavauksessa kuullaan Orimattilan Yrittäjien, Orimattilan seurakunnan ja Orimattilan kaupungin tervehdykset. Videossa esiintyvät päiväkoti Elopellon lapset ja saamme myös kuulla Joulupukin ja muorin jouluun valmistautumisesta.

Orimattilan joulukadun avajaisten yhteydessä julkaistaan Orimattilan vuoden kaupunkilainen sekä Vuoden teko –tunnustuksen saaja. Kaupunkilaisilta pyydettiin ehdotuksia vuoden kaupunkilaiseksi valittavasta henkilöstä. Kaikkiaan esitettiin 56:ntä eri henkilöä. Kiitokset kaikille hyvistä ja perustelluista ehdotuksista.
Vuoden kaupunkilainen on valittu ensimmäisen kerran v. 1992. Vuoden teko –tunnustus puolestaan jaettiin nyt jo viidennen kerran. Tällä kertaa vuoden 2020 kaupunkilaiseksi valittiin Annakaisa Rantala ja Vuoden teko –tunnustus annettiin Piia Andelinille kuntoportaista. Onnea!

Vuoden kaupunkilaiseksi valittu Annakaisa Rantala on toiminut Orimattilan kirkkoherrana 16 vuotta. Kirkkoherrana hän on taitavasti johtanut seurakuntaa, huomioinut työssään kyliä ja ollut mukana yhteisön elämässä. Työssään hän luo positiivista ja turvallista ilmapiiriä, ja on tuonut seurakuntaa lähelle ihmisiä. Samalla tämä on tunnustus seurakunnalle sen merkityksellisestä lapsi- ja nuorisotyöstä.
Vuoden teko -tunnustuksessa halutaan nostaa esiin Piia Andelinin keskeinen rooli kuntoporras-hankkeen ideoinissa ja toteutuksessa. Piia Andelinin innostus on saanut hankkeen aikaiseksi. Kuntoportaat lisäksi monipuolistavat entisestään Orimattilan liikuntatarjontaa ja ne ovat kaikkien avoimessa käytössä.

Videon kokonaisuudessaan pääset katsomaan kaupungin YouTube-kanavalta:
https://www.youtube.com/watch?v=pioeNu3j67E