Hyppää sisältöön

Orimattilan kaupunginkirjasto ja varhaiskasvatuksen SAA LUKEA! –hanke järjestävät 12.–25.4.2021 Iltasatukampanjan.

Kampanjassa haastamme kaikki Orimattilan alle kouluikäisten lasten perheet keräämään rasteja iltasatupassiin kahden viikon ajan joka päivä.

Iltasatukampanjalla haluamme muistuttaa perheitä lukemisen tärkeydestä ja lukuilon löytämisen riemusta.

Näin osallistut

Saat passin varhaiskasvatusyksiköstä, kirjastosta tai kirjastoautosta, tai voit ladata ja tulostaa passin kirjaston nettisivuilta (Tämä on ulkoinen linkki PDF-tiedostoon, ei saavutettava). Lue lapselle iltasatu kahden viikon ajan. Sadun voi lukea kuka tahansa lukutaitoinen; vanhemmat, isovanhemmat ja kummit vaikka videon välityksellä, sisarukset tai vaikkapa naapuri. Luetusta iltasadusta merkitään rasti iltasatupassiin. Passiin tulee siis yhteensä 14 rastia.

Palauta täysi passi kirjastoon tai kirjastoautoon kampanjan päätyttyä viimeistään pe 7.5. mennessä. Jokainen täyden passin palauttanut lapsi palkitaan kivoilla lukemiseen liittyvillä palkinnoilla. Lisäksi yhteystiedoilla varustettu passi osallistuu yhden Storytellin 6kk:n lisenssin (arvo 89.99 e) arvontaan.

Voit myös kuunnella etäiltasatuja livelähetyksenä kirjaston Facebook-sivuilta kampanjan ajan aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-18.30.

Satumaisia iltasatuhetkiä ja lukuiloa niin lapsille kuin aikuisillekin toivottavat

Orimattilan kaupunginkirjasto ja SAA LUKEA! –hanke

 

Lisätietoja: lukukoordinaattori Hanna Katajarinne, p. 044 781 3833, ja kirjastovirkailija Riikka Pystynen, p. 044 781 3575