Hyppää sisältöön

Lahden kaupungilla Ilmastokumppanuuksia on solmittu vuodesta 2015 ja nyt toimintamallia laajennetaan kattamaan kaikki Päijät-Hämeen kunnat.

Maanantaina 20.9. kello 9–9.30 järjestettävässä webinaarissa kuullaan Ilmastokumppani-yrityksen ajatuksia toimintamalliin liittymisestä ja sen hyödyistä sekä tiivis esitys Ilmastokumppanuudesta ja Lahden mallin toteutustavasta. Tilaisuus on suunnattu päijäthämäläisille yrityksille ja yhteisöille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Teams-linkki tilaisuuteen.

Webinaarin ohjelmassa
• Avaussanat, Niina Pautola-Mol, Päijät-Hämeen maakuntajohtaja
• Ilmastokumppanuuden hyödyt yritykselle, Novart
• Ilmastokumppanuus pähkinänkuoressa, Aino Kulonen, Lahden kaupunki
• Kysymyksiä ja vastauksia

Ilmastokumppanuus Päijät-Hämeessä
Yritykset määrittelevät itse omat ilmastotavoitteensa ja solmivat Ilmastokumppanuus-sopimuksen oman kuntansa kanssa. Sitoumuksen jälkeen yritykset saavat käyttöönsä ”Teemme ilmastotyötä” tunnuksen, jota he voivat hyödyntää viestinnässään. Ilmastokumppaneista muodostetaan verkosto, jossa tarjotaan tietoa, tapahtumia ja vertaistukea. Ilmastokumppanuus sopii erilaisille organisaatioille, se on maksuton ja vapaaehtoinen sekä tarjoaa tukea toimijoille, jotka haluavat kehittää ympäristövastuullisuuttaan.

Webinaaritilaisuus järjestetään yhteistyössä Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen liiton Ilmastokumppanuus – Kunnat ja yritykset -hankkeen kanssa. Hankkeen rahoittajana toimii Ympäristöministeriö.

Webinaari on osa 25. Lahden seudun Ympäristöviikkoa, jonka teemana on Vuoropuhelu: kuuntelen – ymmärrän – keskustelen.

Päijät-Hämeen liiton sivuilla https://paijat-hame.fi/event/ilmastokumppanuus-tutuksi/
Facebook-tapahtuma https://www.facebook.com/events/263350695618554