Hyppää sisältöön

Tältä sivulta löydät viimeisimmät kaupungin tiedotteet. Kaupungin ilmoitukset löydät ilmoitustaululta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt aiempaa kireämmät rajoituspäätökset Päijät-Hämeen alueelle. Urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat asiakas- ja yleisötilat joudutaan sulkemaan kahdeksi viikoksi torstaista 30.12. alkaen, jotta koronaviruksen leviämistä saadaan hidastettua. Koronapassi ei ole rajoitusten vaihtoehto.

Rajoitukset vaikuttavat merkittävästi myös Orimattilan kaupungin palveluihin. Rajoitukset eivät koske alle 18-vuotiaita eivätkä lakisääteistä toimintaa tai ammattiurheilemista.

Uusien rajoitusten vaikutukset Orimattilan kaupungin palveluissa 30.12.2021–12.1.2022

  • Uimahalli ja kaupungin kuntosalit suljetaan. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin jatkua kaupungin tiloissa.
  • Kaupungin sisäliikuntatilat ja ryhmäharrastustilat suljetaan. Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin jatkua kaupungin tiloissa.
  • Kaupungin ryhmäliikunnan kevätkausi ei käynnisty alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Ryhmien alkamisesta tiedotetaan myöhemmin erikseen.
  • Pääkirjasto on auki tämän viikon vain omatoimisena. 3.1.2022 alkaen pääkirjasto on auki normaalisti. Kirjastoauto lähtee liikkeelle joulutauon jälkeen 11.1.2022. Pääkirjastossa on vähennetty istumapaikkoja sekä kirjastosalissa että lehtilukusalissa. Lisäksi asiakkaita pyydetään välttämään turhaa oleskelua pääkirjastossa ja kirjastoautossa. Kirjasto ei ota toistaiseksi vastaan ryhmiä. Kirjaston yleisötilaisuudet on peruttu.
  • Taidemuseo suljetaan. Taidemuseon yleisötilaisuudet on peruttu.
  • Nuorisotiloissa noudatetaan terveysturvallisuusmääräyksiä kuten kasvomaskien käyttöä ja riittäviä turvavälejä.