Hyppää sisältöön

Kaupungin uusi verkkosivusto osoitteessa www.orimattila.fi on julkaistu. Sivustouudistus aloitettiin kesällä 2016 osana Maakunnan kehittämisrahaston rahoittamaa Orimattilan maine-, viestintä- ja markkinointityö -hanketta.

Uusi orimattila.fi on tehty mobiiliystävälliseksi ja saavutettavaksi sivustoksi. Sivuston rakennetta on selkeytetty.

Kotisivu-uudistuksen toteuttajaksi valikoitui Hankintasammossa toteutetun kilpailutuksen kautta paikallinen NagreMedia. Sivusto on toteutettu Joomla!-julkaisujärjestelmällä. Sivuston rakennesuunnitelma, sisältö, visuaalinen ilme, värimaailma ja käytetyt kuvat ovat kaupungin omaa tuotantoa. Tekninen toteutus on NagreMedian käsialaa.

Sivuston värimaailma on vihreä. Visuaalisessa ilmeessä on panostettu laadukkaisiin ja tuoreisiin valokuviin Orimattilan paikoista ja ihmisistä. Sivuston ilmeessä näkyy myös kaupungin uutta ratsu-logoa mukaileva teema.

Sivuston uusia ominaisuuksia ovat muun muassa kaupungin omistamien vuokrattavien toimitilojen haku, vierailukohdehaku, tiedotteiden koontisivu sekä yläpalkissa aukiolohaku ja yhteystietohaku. Ominaisuudet on luotu saadun palautteen pohjalta vastaamaan kuntalaisten tarpeita.

Tutustu uuteen sivustoon, ja lähetä meille palautetta tai sivustoon liittyviä kysymyksiä palautejärjestelmässämme täällä.

Orimattilan sosiaalisen median kanavien listauksen löydät täältä.
Yhdistyslistaus on täällä.
Kylien verkkosivustolistan löydät täältä.
Verkkoviestinnän saavutettavuuteen liittyvää asiaa täällä.