Hyppää sisältöön

Tältä sivulta löydät viimeisimmät kaupungin tiedotteet. Kaupungin ilmoitukset löydät ilmoitustaululta

Orimattilan kaupunginhallitus kokoontui maanantaina 13.11. ja mm. sai tiedokseen vuoden 2024 talousarvion tämänhetkisen tilanteen.

Alla kokouksen päätöksiä. Pöytäkirja valmistuu lähipäivinä ja esityslista liitteineen on luettavissa kotisivujen Päätöksenteko-osion alla.

- Kokouksen työjärjestys
Todettiin esityslistan mukainen työjärjestys. Todettiin, ettei Muut asiat (§ 365) kirjattavaksi tulevia kaupunginhallituksen jäsenten ja valtuuston puheenjohtajan esille tuomia asioita ole. Ennen varsinaisia kokousasioita kaupungin johtoryhmä esitteli talousarvion 2024 tilannetta.

- Talousarvio 2024 ja taloussuunnitelma vuodet 2024-2026
Kaupunginhallitus päätti merkitä tiedoksi vuoden 2024 talousarvion ja vuosien 2024-2026 taloussuunnitelman tämän hetkisen tilanteen.

- Leader-hankkeiden lainoituksen periaatteet
Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto päättää Leader-hankkeiden lainoituksen periaatteet esittelytekstin mukaisesti.

- Kaupunginvaltuuston 30.10.2023 kokouspäätösten täytäntöönpano
Kaupunginhallitus totesi, että kaupunginvaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä ja päättää panna ne täytäntöön esittelytekstin mukaisesti.

- Muut asiat
Kuultiin kaupunginjohtajan tiedotusasiat.