Hyppää sisältöön

Tiedote 30.5.2017

Orimattilan kaupunki ja Orimattilan Vesi Oy allekirjoittivat urakkasopimuksen Hennan bulevardin ja Minttukujan rakentamisesta paikallisen Maansiirtoliike Erkki Heikkilän kanssa 29.5.2017.

Urakka sisältää Hennan bulevardin rakentamisen asemalta Länsirinteelle, Minttukujan sekä sen väliaikaisen liittymän Huhdanojantielle, vesihuoltolinjan 1 ja jäteveden pumppaamon rakentamisen. Katurakentamisen yhteydessä rakennetaan vesihuolto ja muut kunnallistekniset verkostot. Rakennustyöt jatkuvat lokakuun loppuun asti. Urakassa rakennetaan puolet Hennan uudesta pääkadusta ja infraa Hennan ensimmäisille pientalotonteille. Omakotitontit tulevat hakuun kesäkuun alussa. Tonteista on otettu vastaan esivarauksia jo alkukevään aikana. Urakan kokonaishinta vesihuolto- ja verkosto- ja kadunrakennustöineen on 1,7 miljoona euroa.

Työt aloitetaan täydellä tohinalla

Allekirjoitettuaan sopimuksen työpäällikkö Aku Korhonen totesi seuraavien kuukausien olevan työntäyteisiä, jotta urakka saadaan aikataulussa valmiiksi ja tontit tulevien talonrakentajien käyttöön.

- Hienoa, että on kesäksi työtä Orimattilan alueella.

Korhonen on viimeisten kuukausien aikana huomannut noususuhdanteen rakentamisen alalla tarjouspyyntöjen määrässä ja alalla on nyt hyvin töitä tarjolla.

Orimattilan Vesi Oy:n toimitusjohtaja Mikko Paajanen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen urakoitsijavalintaan.

- Meillä on ollut valitun urakoitsijan kanssa hyvää yhteistyötä ja on hienoa jatkaa yhdessä Hennan rakentamista.

Vuoden alussa käynnistynyt Hennan asema-alueen rakentaminen on edennyt suunnitellusti. Junaliikenne asemalta käynnistyy 10.12.2017.

Lisätietoja:

Mikko Paajanen
Orimattilan Vesi
p. 044 781 3611
mikko.paajanen(at)orimattila.fi

Aku Korhonen
Maansiirtoliike Erkki Heikkilä Oy
Työpäällikkö
050 5460 541
aku.korhonen(at)erkkiheikkilaoy.com

Osmo Pieski
Orimattilan kaupunki
044 781 3600
osmo.pieski(at)orimattila.fi

Hennan urakkasopimus allekirjoitettiin

Urakkasopimusta allekirjoittamassa Mikko Paajanen (Orimattilan Vesi), Aku Korhonen (Maansiirtoliike Erkki Heikkilä) ja Osmo Pieski. Mukana myös Seppo Määttä (Orimattilan kaupunki) ja Jami Junkkari (Orimattilan Vesi).