Hyppää sisältöön

Kaupunginhallitus kokoontui 29.1. Ohessa kokouspäätökset. Huomaa, ettei kyseessä ole kokouspöytäkirja.

Käsiteltävät asiat

 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta
 3. Työjärjestyksen hyväksyminen
 4. Kaavoituskatsaus 2017 ja kaavoitusohjelma 2018-2022: Juha Hirvonen esitti, että Artjärven Salmelanrannan asemakaavan muutos poistetaan. Esitystä ei kannatettu. Kaupunginhallitus päätti esittää asian päätösesityksen mukaisesti valtuustolle.
 5. Nuorisopalvelujen nykytila ja kehittäminen: esityksen mukaan
 6. Päijät-Hämeen ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön toimintasuunnitelma 2018 – 2021: esityksen mukaan
 7. ResurssiFiksu Henna, ohjausryhmä: esitys hyväksyttiin. Ohjausryhmään nimettiin Jarmo Keskevaari ja Riitta Lonka
 8. Valtionosuudet 2018: esityksen mukaan
 9. Orimattilan palveluliikenteen hankinta: Kaupunginhallitus päätti, että sopimus palveluliikenteessä tehdään kokonaistaloudellisesti edullisimman hyväksytyn tarjouksen jättäneen VJL Kuljetus ja koneurakointi Ky:n kanssa
 10. Teollisuustontin myynti, Oriville: esityksen mukaan
 11. Nikke Areena Oy/anomus väliaikaisrahoituksesta: Nikke Areena Oy:n ilmoituksen mukaan välirahoitusta haetaan 30 000 euroa. Ville Erola esitti, että rahoitusta ei myönnetä. Juha Hirvonen kannatti esitystä. Äänestyksen tuloksena 6 JAA-ääntä (Jokinen, Karjalainen, Koivunen, Mölsä, Nieminen, Ryynänen) sekä 3 EI-ääntä (Erola, Hirvonen, Sikkilä) kaupunginhallitus päätti myöntää välirahoituksen.
 12. Sivistys- ja hyvinvointivaliokunnan 2018 talousarvion käyttösuunnitelma/moottoripaja: asian käsittely siirrettiin seuraavaan kokoukseen
 13. Opettajan virkojen täyttöluvat: esityksen mukaan         
 14. VEX Worlds - Orimattilan edustus robotiikan MM-kilpailuihin: sponsorirahoitusta on kartoitettu ja tähän mennessä saatu 3 500 euroa. Kaupunginhallitus päätti, että sponsorirahoituksen jälkeen jäävä kustannusosuus maksetaan kaupunginhallituksen käyttövaroista.
 15. Varhaiskasvatusjohtajan viran täyttölupa: esityksen mukaan. Haastatteluryhmään nimettiin kaupunginhallituksen edustajina Sari Sikkilä ja Tuula Koivunen.
 16. Lautakuntien, johtokuntien ja viranhaltijoiden pöytäkirjat
 17. Ilmoitusasiat
 18. Muut asiat: Geronomiopiskelijoiden vuokravapautusanomus esityksen mukaan