Hyppää sisältöön

Kaupunginhallitus kokoontui 26.3. Ohessa kokouspäätökset. Huomaa, ettei kyseessä ole kokouspöytäkirja. Esityslista löytyy täältä.

Käsiteltävät asiat

 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta
 3. Työjärjestyksen hyväksyminen
 4. Orimattilan kaupungin vuoden 2017 tilinpäätös ja tuloksen käsittely: Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti, tilinpäätös allekirjoitettiin ja jätettiin tilintarkastajalle.
 5. Orimattilan strategia 2018-2021 / vastuutahojen nimeäminen: Riitta Karjalainen esitti, että kohdan Vetovoima ja kasvu tavoitteeseen ”Kehitämme keskustan elinvoimaisuutta ja viihtyisyyttä” lisätään vastuutahoksi sivistys- ja hyvinvointivaliokunta. Päätösesitys hyväksyttiin tällä lisäyksellä.
 6. Päijät-Hämeen elinkeinotoimen organisointiselvitys: Selvitys merkittiin tiedoksi. Edustajiksi neuvotteluun nimettiin kaupunginjohtaja Osmo Pieski, Juha Hirvonen, Riitta Lonka, Jarmo Keskevaari, Tuula Koivunen, Ville Erola ja Aimo Ryynänen/Tero Nieminen.
 7. Luottamushenkilön valinta: Esityksen mukaan valtuustoon. Orimattilan Vesi Oy:n yhtiökokousedustajaksi nimettiin Jarmo Hänninen.
 8. Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy: Kokous merkittiin tiedoksi. Ei erityisiä ohjeita.
 9. Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän valtuuston kokous: Kokous merkittiin tiedoksi. Kokousedustajille annettiin ohjeeksi, että tilinpäätös ja talousarviomuutokset hyväksytään, vastuuvapaus myönnetään ja yhtymähallituksen esitys tuloksen käsittelystä ja alijäämän kattamisesta hyväksytään.
 10. Oikaisuvaatimus talous- ja hallintojohtajan viranhaltijapäätökseen 12 §/5.3.2018: Päätösesityksen mukaisesti oikaisuvaatimus hylättiin.
 11. Oikaisuvaatimus talous- ja hallintojohtajan viranhaltijapäätökseen 9 §/5.3.2018: Päätösesityksen mukaisesti oikaisuvaatimus hylättiin.
 12. Lautakuntien, johtokuntien ja viranhaltijoiden pöytäkirjat
 13. Ilmoitusasiat
 14. Muut asiat
 • Metsärinteen määrärahat; käyttötarkoituksen muutos hyväksyttiin
 • Henkilöjäseneksi uuden maakunnan väliaikaiseen valmistelutoimielimeen: Kaupunginjohtaja Osmo Pieski
 • Kuntaliiton maakuntatilaisuus: Aimo Ryynänen (Tero Nieminen), Riitta Karjalainen, Sari Sikkilä, Riitta Lonka, Tuula Koivunen (Kirsti Laatunen)
 • Kaupunginhallituksen ja yrittäjien hallituksen tapaaminen 11.4.2018
 • Tero Nieminen jätti hallitusaloitteen some-viestijän palkkaamisesta kesätyöntekijäksi