Hyppää sisältöön


IMG 20230316 WA0001Koirapuistot ovat paikkoja, joissa koirat voivat olla vapaana ja leikkiä vauhdikkasti toisten koirien kanssa. Aidattu alue tarjoaa edellytykset koirien turvalliseen vapaaseen ulkoiluun ja juoksenteluun sekä koiraihmisten keskinäiseen kanssakäymiseen. Muualla taajama-alueella koirat on pidettävä kytkettynä järjestyslain mukaisesti.

Orimattilan koirapuisto sijaitsee Orimattilan keskustassa osoitteessa Viljamaantie 15, 16300 Orimattila. Puiston sijainti Orimattilan karttapalvelussa.

Orimattilan koira-aitaus valmistui syksyllä 2022. Aitaus on kooltaan 2300 m²  ja se on jatettu kahteen osaan: pienille koirille noin 885 m² ja suurille koirille noin 1415 m². Koirapuiston yhteydessä on pysäköintipaikka noin kahdeksalle autolle ja syväkeräysastia koirien jätöksille. Koirapuistossa tulee noudattaa puiston sääntöjä:

pdf Koirapuiston säännöt (142 KB)

Koirapuiston käyttöaika on päivittäin klo 7–22. Koiran ulkoiluttaja on kaikissa tilanteissa vastuussa koirastaan ja sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Ilmoitathan puiston mahdollisista puutteista, ilkivallasta tai rikkoutuneista rakenteista alueen kunnossapidolle:

Viherpalvelut Hyvönen Oy
020 710 9311

Koirapuistossa ei ole talvikunnossapitoa.

Orimattilan koirapuiston Facebook -sivut

 

 2024 Koirapuiston kartta

Koirankakkaroskis -tarrat 

Orimattilan kaupunki jakaa 24.4.2023 alkaen koirankakkaroskistarroja kiinnitettäväksi pientalojen omistuksessa oleviin roska-astioihin.
Oman jäteastiansa voi merkitä tarralla, joka kertoo koiranulkoiluttajalle, että suljetun koirankakkapussin voi laittaa kyseiseen astiaan.

Tarrojen tarkoituksena on mahdollistaa asukkaiden osallistuminen yhteiseen siisteyden ylläpitoon. Tarran liimaaminen pientalon roskiksen kylkeen tarkoittaa sitä, että ohikulkevalle koiranulkoiluttajalle annetaan lupa laittaa koirankakkapussinsa kyseiseen roskikseen.

Kerrostaloissa ja rivitaloissa tarran saa lisätä ainoastaan taloyhtiön luvalla.

Lisätietoja sivuilta www.koirankakkaroskis.fi

Koirankakkaroskis-tarroja saa noutaa Orimattilan kaupungintalon neuvonnasta (Erkontie 9, 16300 Orimattila) kaupungintalon aukioloaikoina.

 Koirankakkaroskis tarra

Koira-alan toimijoita Orimattilassa

Koirapuiston avajaisten yhteydessä syyskuussa 2022 Orimattilan kaupunki keräsi yhteytietoja Orimattilassa koirapalveluja tarjoavista toimijoista. Syksyllä 2022 koostettu esite alla:

pdf Koirapalveluita Orimattilan kaupungissa (1017 KB)

 

 IMG 20230316 WA0002