Hyppää sisältöön

oikoratakuva JuhoKyro1600x300x72

 

Lahden seudun joukkoliikennelautakunnan pöytäkirjat nähtävillä yleisessä tietoverkossa osoitteessa https://www.lahti.fi/paatoksenteko/esityslistat-ja-poytakirjat

Seutuliikenne

Lahden seudun liikenteen (LSL) busseissa käy 1.9.2018 alkaen vain Waltti-kortti tai käteinen. Waltti-kortin voi hankkia Orimattilassa S-marketin R-kioskista. Lisätietoa Waltti-kortista saa LSL:n sivuilta.

 

 

Linja-autoliikenne

Orimattilan ja Lahden välisen linja-autoliikenteen sekä muun linja-autoliikenteen aikataulu- ja matkatiedot löytyvät matkahuollon sivuilta täältä: www.matkahuolto.fi/

Lahden Seudun Liikenteen linja-autovuorot välillä Lahti-Orimattila-Lahti löytyvät LSL:n kotisivuilta täältä: http://www.lsl.fi/

Linja-autoliikenteen reittiehdotukset löydät myös liikkujan infopalvelusta, esimerkiksi Orimattila-Lahti-väliltä täältä.

Palvelubussi

Palveluliikenne on yleistä joukkoliikennettä eli palvelu on kaikille avointa. Bussi kiertää Orimattilan taajamassa sekä haja-asutusalueella aikataulun mukaisesti. Liikennettä ajetaan matalalattiaisella pikkubussilla, jossa on tilaa myös lastenvaunuille sekä pyörätuoleille.

Hinnat:
Taajama-alue 0 - 6 km 3.30 eur
Haja-asutusalue 3,60 eur - 5,50 eur
Lapset 4–17-vuotta puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Bussin voi pysäyttää kättä nostamalla missa tahansa sopivalla paikalla. Keskustassa palvelubussipysäkit löytyvät linja-autopysäkiltä sekä terveyskeskuksesta. Kyydin voi sopia myös etukäteen soittamalla suoraan kuljettajalle puh. 044 493 5912. Näin kyyti järjestyy myös hieman kauempaa runkoreitistä.

Palvelubussin liikennöinnistä vastaa TMT Kuljetus Oy.

Palvelubussin aikataulu 1.6.2023 alkaen

LIITYNTÄLIIKENTEEN AIKATAULU:

HennaAikataulu

Asiointiliikenne Artjärvi-Orimattila

Orimattila järjestää asiointiliikennettä Artjärveltä Orimattilan keskustaan. Linjat ajetaan maanantaisin ja torstaisin alla olevan aikataulun mukaisesti.

Maanantaisin ja torstaisin

klo 9.30 Artjärvi

Klo 10.00 Orimattilan linja-autoasema (Orimattilan terveyskeskus tarvittaessa)

Klo 12.30 Orimattilan linja-autoasema

Klo 13.00 Artjärvi

Enintään 10 km matkalle edestakaisen matkan hinta on 7,00 euroa ja yli 10 km matkalle edestakaisen matkan hinta on 8,00 euroa.

Liikennettä Artjärven alueella hoitaa Artjärven Taksipalvelu Helena Holma. Asiointitarve ilmoitetaan puhelinnumeroon 040 760 2108 tai sähköpostiin helenan.taksi@hotmail.com edellisenä päivänä.

Artjärvi - Orimattila välistä asiointiliikennettä hoitaa Jouni Majala.

Taksipalvelu

Orimattilan taksikeskuksen yhteystiedot

Orionaukio 2,
16300 Orimattila
puh. 0601 10001

Lisätietoa palveluliikenteestä ja seutulipusta saa sivistystoimen talouspäälliköltä.

Fiilis-kuva taxin kattokyltistä