Hyppää sisältöön

oikoratakuva JuhoKyro1600x300x72

 

Lahden seudun joukkoliikennelautakunnan pöytäkirjat nähtävillä yleisessä tietoverkossa osoitteessa https://www.lahti.fi/paatoksenteko/esityslistat-ja-poytakirjat

Seutuliikenne

Lahden seudun liikenteen (LSL) busseissa käy maksuvälineenä Waltti-kortti, käteinen tai lähimaksu (pankkikortti). Waltti-kortin voi hankkia Orimattilassa S-marketin R-kioskista. Lisätietoa Waltti-kortista saa LSL:n sivuilta.

 

 

Linja-autoliikenne

Orimattilan ja Lahden välisen linja-autoliikenteen sekä muun linja-autoliikenteen aikataulu- ja matkatiedot löytyvät matkahuollon sivuilta täältä: www.matkahuolto.fi/

Lahden Seudun Liikenteen linja-autovuorot välillä Lahti-Orimattila-Lahti löytyvät LSL:n kotisivuilta täältä: http://www.lsl.fi/

Linja-autoliikenteen reittiehdotukset löydät myös liikkujan infopalvelusta, esimerkiksi Orimattila-Lahti-väliltä täältä.

Palvelubussi

Palveluliikenne on yleistä joukkoliikennettä eli palvelu on kaikille avointa. Bussi kiertää Orimattilan taajamassa sekä haja-asutusalueella oheisen aikataulun mukaisesti. Liikennettä ajetaan tilataksilla, johon saadaan tarvittaessa tilaa myös lastenvaunuille sekä pyörätuolille.

Hinnat:
Taajama-alue 0 - 6 km 3.30 eur
Haja-asutusalue 3,60 eur - 5,50 eur
Lapset 4–17-vuotta puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Palvelubussi on maksuton Orimattila Areenalle (uimahalli, kuntosali, kuntoportaat jne.) sekä sieltä pois kaikille yli 65-vuotiaille. Ikä on todistettava kuljettajalle kyytiin nousun yhteydessä.

Bussin voi pysäyttää reitin varrella kättä nostamalla missä tahansa sopivassa paikassa. Keskustassa palvelubussipysäkit ovat näkyvissä linja-autopysäkillä sekä terveyskeskuksessa. Haja-asutusalueella ja soitosta ajettavilla reiteillä kyyti tulee sopia etukäteen soittamalla edellisenä päivänä klo 9-15 suoraan kuljettajalle puh. 044 493 5912. Tarvittaessa kyyti järjestyy näin myös hieman kauempaa runkoreitistä.

Palvelubussin liikennöinnistä vastaa TMT Kuljetus Oy.

Palvelubussin aikataulu ja reittikartat

LIITYNTÄLIIKENTEEN AIKATAULU:

HennaAikatauluMarraskuu2023 2

Hennan liityntäliikenteen aikataulu PDF-muodossa

 

Asiointiliikenne Artjärvi-Orimattila

Liikennettä Artjärven alueella hoitaa Artjärven Taksipalvelu Helena Holma. Asiointitarve ilmoitetaan puhelinnumeroon 040 760 2108 tai sähköpostiin edellisenä päivänä.

Taksipalvelu

Orimattilan taksikeskuksen yhteystiedot

Orionaukio 2,
16300 Orimattila
puh. 0601 10001

Lisätietoa palveluliikenteestä ja seutulipusta saa sivistystoimen talouspäälliköltä.

Fiilis-kuva taxin kattokyltistä