Hyppää sisältöön

ORIMATTILAN KAUPUNKI MYY AROLAN ALUEELTA 5 UUTTA OMAKOTITONTTIA SEKÄ 4 RIVITALOTONTTIA

Omakotitontit:

Tontit sijaitsevat Arolan Metsärinteen alueella, jossa rakentaminen on jatkumassa ylemmäs rinteeseen. Tontit sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä Orimattilan keskustasta etelään ja alueelta on lähivuosina tarkoitus rakentaa katuyhteys Helsingintielle. Tonttien koot ovat 1009 - 1434 m2 ja niiden myyntihinta on 19 €/m2, jonka päälle lisätään lohkomiskulut.
Tontit ovat rakentamiskelpoisia 1.10.2018 lähtien. Tonttien hakuaika päättyy perjantaina 7.9.2018, mihin mennessä hakemuksensa jättäneiden kesken tontit tarvittaessa arvotaan. Tontit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityisille rakentajille. Hakuajan päätyttyä vapaaksi jääneet tontit ovat vapaasti varattavissa. Alla on linkit tonttikarttaan, asemakaavakarttaan, sijaintikarttaan sekä alueen rakentamistapaohjeisiin:


pdf Myytävät tontit (kartta) (95 KB)
pdf Asemakaavakartta (275 KB)
Sijaintikartta
pdf Rakentamistapaohjeet (2.24 MB)

 

Rivitalotontit:

Tontit sijaitsevat Arolan Metsärinteen Läntisessä osassa Pikkuketunkujan päässä. Tonteilta on Orimattilan keskustaan matkaan noin 2,5 kilometriä. Lähivuosina Helsingintielle rakennettava katuyhteys lyhentää matkan keskustaan noin kahteen kilometriin. Tonttien koot ovat 4323 - 5930 m2 ja niiden myyntihinta on 19 €/m2, jonka päälle lisätään lohkomiskulut.
Tontit ovat heti rakennettavissa. Tonttien hakuaika päättyy perjantaina 7.9.2018, mihin mennessä hakemuksensa jättäneiden kesken tontit tarvittaessa arvotaan. Hakuajan päätyttyä vapaaksi jääneet tontit ovat vapaasti varattavissa. Alla on linkit tontti-, asemakaava- ja sijaintikarttaan:


pdf Myytävät tontit (kartta) (188 KB)
pdf Asemakaavakartta (438 KB)
Sijaintikartta

 

Hakemusten toimittaminen:
Hakemukset voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen tai kirjepostitse osoitteeseen Orimattilan kaupunki, tekninen toimiala / tonttihakemus, Erkontie 9, 16301 Orimattila. Alla on linkki hakemuslomakkeeseen:
Hakemuslomake

Lisätiedot: maankäyttöinsinööri Ossi Hosiaisluoma, p. 0407340798 tai .