Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

Orimattilan kaupungin avoimet työpaikat löytyvät Kuntarekryn sivuilta ja siihen pääsee tästä

Orimattilan kaupunki julistaa haettavaksi vakinaisen

JOHTAVAN RAKENNUSTARKASTAJAN viran
Johtavana rakennustarkastajana vastaat lupa- ja valvontapalveluiden johtamisesta, kehittämisestä ja esimiehenä toimimisesta. Lisäksi toimit ympäristövaliokunnassa esittelijänä ja vastaat erilaisista lupa-, valvonta- ja ohjaustehtävistä mm. rakennuslupien, toimenpidelupien ja purkulupien myöntämisestä.
Arvostamme alan lainsäädännön ja kunnallishallinnon tuntemusta, kehitys- ja yhteistyökykyä sekä palveluhenkisyyttä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi katsomme eduksi rakennuslupien sähköisen asioinnin käyttöönottokokemuksen.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4.3 §:n mukainen kelpoisuusvaatimus.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, p. 044 781 3870, seppo.maatta(at)orimattila.fi
Virkaa haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi kohdenumero 242155. Hakuaika päättyy 2.8.2019 klo 15.00.

Orimattilassa 25.6.2019
Orimattilan kaupunginhallitus

 

 

 

Orimattilan kaupungin ateria- ja puhtauspalveluissa on haettavana 24.6.2019 klo 15.00 mennessä

siivoustyönohjaajan työtehtävä.

Työ sisältää pääasiassa puhtauspalvelun esimiestehtävät, työn organisoinnin ja tarvikehankinnat. Työ sisältää myös siivoojan lyhytaikaisia sijaisuuksia. Koulutuksellisena vaatimuksena tehtävään on siivousteknikon tutkinto tai muu soveltuva koulutus, jonka lisäksi edellytetään työkokemusta siivouksen esimiehenä toimimisesta ja siivoustyön johtamisesta. Työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä edellytetään hyviä esimies- ja organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista, huolellista ja reipasta työotetta. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien on toimitettava rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.
Työaika 38,75 h/vko, tehtäväkohtainen peruspalkka on 2.484,55 €/kk. Työsuhteen alkaessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Työn suunniteltu aloitusajankohta on 29.7.2019, aloitus kuitenkin sopimuksen mukaan.

Hakemukset www.kuntarekry.fi , työavain 239289

Lisätietoja: ruokapalvelupäällikkö Elina Lempiäinen p. 040 837 8678

 

 Orimattilan kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi vakinaisen

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIN viran
Maankäyttöinsinöörinä vastaat erityisesti maaomaisuuden hallinnasta kuten maanhankinnasta, tonttimyynnistä sekä maanvuokraussopimuksista, korvaussopimuksista ja maankäyttösopimuksista. Toimit myös maaomaisuussovelluksen pääkäyttäjänä. Maankäyttöinsinöörinä osallistut kaupungin strategisiin hankkeisiin ja vastaat kaupungin etuosto-oikeuden käyttämiseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi toimit kahden hengen kartoitusosaston esimiehenä.
Arvostamme alan lainsäädännön ja kunnallishallinnon tuntemusta, maanmittausalan työkokemusta, yhteistyökykyä ja palveluhenkisyyttä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään maanmittaustekniikan opintosuunnan insinöörin (AMK) tutkinto. Lisäksi edellytetään vankkaa käytännön kokemusta.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan ilman eri hakemusta.
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, p. 044 781 3870, seppo.maatta(at)orimattila.fi
Virkaa haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi kohdenumero 228648. Hakuaika päättyy 14.6.2019 klo 15.00.

Orimattilassa 29.5.2019

Elinvoima- ja tekninen valiokunta

 

Etsi Orimattilan seudun avoimia työpaikkoja myös täältä:
Duunitori
Te-palvelut
Indeed