Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

 

Orimattilan kaupunki hakee Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimialalle tilapalvelun tulosalueelle vakinaiseen työsuhteeseen

MAALARI-KIRVESMIESTÄ

Orimattilan kaupungin tilapalvelu vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpidosta, rakennuttamisesta ja toimitilajohtamisesta. Etsimme työyhteisöömme reipasta maalari-kirvesmiestä. Tehtäviin kuuluvat pääosin kaupungin omajohtoisilla työmailla tapahtuvat monipuoliset rakennustyöt mm. maalaus-, laatoitus-, mattotyöt- sekä kirvesmiestyöt. Tehtävään voidaan sisällyttää myös muita kaupungin kiinteistöpalvelun vastuualueen tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kiinteistöjen rakentamiseen ja kunnossapitoon soveltuva ammatillinen perustutkinto / koulutus, sekä tehtävän suorittamisen kannalta riittävä alan työkokemus. Lisäksi edellytetään vähintään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde alkaa 20.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38 tuntia ja 45 minuuttia/viikko. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 13.7.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 186953. Hakija voi myös lähettää hakemuksen osoitteella Orimattilan kaupunki, kiinteistöpalvelupäällikkö, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Kuoreen merkintä ”maalari-kirvesmies”.

Lisätietoja antaa kiinteistöpalvelupäällikkö Jarmo Rantalainen, puh. 040 5700 218, sähköposti:
Orimattilassa 6.6.2018
Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimiala

- - - -

 

Orimattilan kaupungin vesilaitos hakee vakinaiseen työsuhteeseen

VESILAITOKSEN HOITAJAA

Tehtäviisi kuuluvat laitoksien käyttö- ja kunnossapitotyöt. Avustat osaltasi rakentamisen ja kunnossapidon suunnittelussa sekä oman työalueesi dokumentoinnissa.

Työhön valittavalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä kokemusta laitoksen- tai prosessinhoidon tehtävistä. Odotamme työntekijältä asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta sekä halua kehittää työympäristöään.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja monipuoliset tehtävät pienessä joustavassa organisaatiossa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa 29.6.18 klo 12.00 mennessä osoitteella: Orimattilan kaupunki/vesilaitos, Mikko Paajanen, Tokkolantie 3, 16300 Orimattila tai sähköpostitse osoitteeseen: . Hakemukset voidaan toimittaa myös osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 186910.

Lisätietoja antavat Vesilaitoksen johtaja Mikko Paajanen puh. 044 781 3611 ja työnjohtaja Pekka Sepänmaa puh.040 485 3936. Sähköpostit muotoa Lisätietoa vesilaitoksesta löydät osoitteesta: www.orimattilanvesi.fi.

Orimattilassa 6.6.2018
Orimattilan vesilaitos

- - - -

 

Nuorten kesätyöt 2018

Orimattilan kaupungin kesätyöt on tarkoitettu Orimattilassa asuville orimattilalaisille 16 - 20 vuotiaille nuorille. Työn alkaessa tulee olla täytetty 16 vuotta. Leiriohjaajaksi voi hakea 16 - 22-vuotias.

Työjakson pituus: 2 - 4 viikkoa.
Viikkotyöaika: 38 t 45 min
Tuntipalkka: KVTES:n mukaan

Työtehtäviä on tarjolla seuraavilla aloilla:

Sivistys- ja hyvinvointitoimiala
- kirjasto ja museot: kirjastossa avustavat tehtävät, museoissa asiakaspalvelu, lippujen ja museokauppatuotteiden myynti, teosten ja tilojen valvonta sekä muut avustavat tehtävät
- leiriohjaaja: 12 - 17 v. nuorten ohjaaminen nuorisotilalla sekä leirikeskuksella. Toivomme oma-aloitteellisuutta, hyvää asennetta, vastuunottokykyä ja joustavuutta. Työaika on kesäkuussa. Leiriohjaajan ikävaatimus on 16 - 22 vuotta.
- liikuntapaikat: kenttien hoitotyöt, latupohjien teko, reitistöjen hoitaminen

Puistotyöt
- siivous- ja kunnossapitotehtäviä.Työt ovat ulkotöitä ja sisältävät mm. istutusalueiden käsin tehtävää hoitoa ja alueiden puhtaanapitoa. Edellytämme hakijalta ulkotyön vaatimaa fyysistä kuntoa ja tunnollista työotetta.

Siivouspalvelut
- siivoustyötä ja kalusteiden siirtoa kouluilla ja muissa kaupungin kohteissa 4.6. - 1.7 ja 2.7. - 29.7.2018

Ruokapalvelut
- keittiön avustavia työtehtäviä Käkelän aluekeittiöllä 4.6. - 1.7. ja 2.7. - 29.7.2018 ja Pennalan aluekeittiöillä 4.6. - 1.7. ja 2.7. - 29.7.2018

Vanhustenhuolto
- hoitoapulainen

Päivähoito
- hoitoapulainen

Hakuaika päättyy 22.3.2018 klo 15.00. Lisätietoja talous- ja hallintojohtaja Päivi Suikkanen, paivi.suikkanen(at)orimattila.fi tai 040 848 3051

Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta.

 

 

Kuntarekryyn tästä.

Etsi Orimattilan seudun avoimia työpaikkoja myös täältä:
Duunitori
Te-palvelut
Indeed

Tutustu Lahden seutuun asumisen ja työssä käynnin seutuna livinglahti-sivuston kautta tästä.