Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

Orimattila on 16 300 asukkaan kehittyvä maaseutukaupunki Päijät-Hämeessä, pääkaupunkiseudun kupeessa.

31.12.2016 tilanteen mukaan Orimattilan kaupungin palveluksessa oli vakinaisia ja määräaikaisia työntekijöitä 582, joista vakituisten osuus 474 henkilöä.

Orimattilan kaupungin avoimet työpaikat ilmoitetaan Kuntarekryssä.

Tällä hetkellä avoinna mm.

 Orimattilan kaupunki jatkaa hakuaikaa ja hakee kaupungin toimitilojen kunnossapitoon ja rakennuttamiseen vakinaista

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörin pääasiallisena tehtävänä on valmistella ja valvoa talonrakennushankkeiden toteuttamista. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluvat kaupungin sisäilmayhteyshenkilönä toimiminen, kiinteistön hoidon ja ylläpidon tehtäviä sekä turvallisuuskoordinaattorin tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuvaa talonrakennus- tai LVI-alan opisto- tai ammattikorkeakoulutason tutkinto sekä tehtävän suorittamisen kannalta riittävä alan työkokemus. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää taitoa. Arvostamme talotekniikan, kiinteistön hoidon ja ylläpitorakentamisen osaamista sekä julkisten hankintojen hallintaa, alan atk-ohjelmien tuntemusta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten sopimusten mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan ilman eri hakemusta.

Hakemukset viimeistään 21.8.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 142814. Hakija voi lähettää hakemuksen myös osoitteella Orimattilan kaupunki, toimitilajohtaja, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Kuoreen merkintä ”projekti-insinööri”.

Lisätietoja antaa toimitilajohtaja Ismo Aalto, puh.044-781 3617, .
Orimattilassa 31.7.2017
Orimattilan tekninen toimiala

Kuntarekryyn tästä.

Etsi Orimattilan seudun avoimia työpaikkoja myös täältä:
Duunitori
Te-palvelut
Indeed

Tutustu Lahden seutuun asumisen ja työssä käynnin seutuna livinglahti-sivuston kautta tästä.