Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

Orimattila on 16 300 asukkaan kehittyvä maaseutukaupunki Päijät-Hämeessä, pääkaupunkiseudun kupeessa.

31.12.2016 tilanteen mukaan Orimattilan kaupungin palveluksessa oli vakinaisia ja määräaikaisia työntekijöitä 582, joista vakituisten osuus 474 henkilöä.

Orimattilan kaupungin avoimet työpaikat ilmoitetaan Kuntarekryssä.

 

Orimattilan kaupunki hakee

TOIMITILAJOHTAJAA

Toimitilajohtajan pääasiallisena tehtävänä on vastata elinvoima- ja teknisen palveluiden toimialan alaisuuteen kuuluvan tilapalveluyksikön johtamisesta, kiinteistövuokrauksesta ja -hallinnosta, rakennuttamisesta sekä investointi- ja hankesuunnittelusta. Toimitilajohtaja osallistuu käytännön asiantuntijatyöhön.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto (insinööri/arkkitehti) sekä riittävä työkokemus tehtäväalueelta. Viran hoitaminen edellyttää suomen kielen hyvää taitoa. Arvostamme sopimusjuridiikan ja hankintasäädösten hallintaa, kokemusta rakennuttamisesta sekä alan atk- ohjelmien osaamista (mm. Haahtela), suunnittelun ohjauskokemusta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Virkasuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten sopimusten mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 10.11.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 154040. Hakija voi lähettää myös hakemuksen osoitteella Orimattilan kaupunki, kaupunginhallitus, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti .

Lisätietoja antaa teknisen palvelukeskuksen johtaja Seppo Määttä, puh.044-781 3870, .

Orimattilassa 10.10.2017    Kaupunginhallitus

 

Orimattilan kaupunki hakee Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimialalle yhdyskuntatekniikan yksikköön vakinaiseen työsuhteeseen

RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ

Rakennuttamispäällikön pääasiallisena tehtävänä on vastata katujen ja yleisten alueiden investointihankkeiden suunnittelunohjauksesta ja toteutuksesta. Tehtävä pitää sisällään investointihankkeiden suunnitteluttamista, rakennuttamista ja kilpailuttamista, sopimusten laadintaa sekä valvontaa. Rakennuttamispäällikkö vastaa eri hankkeiden toteutumisesta ajallisesti ja taloudellisesti.

Hakijalta edellytetään alan ammatillista korkeakoulututkintoa (amk) tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa sekä riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää taitoa. Arvostamme sopimusjuridiikan tuntemusta, kilpailusäädösten hallintaa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 10.11.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 153119. Hakija voi myös lähettää hakemuksen osoitteella Orimattilan kaupunki, tekninen johtaja, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Kuoreen merkintä ”rakennuttamispäällikkö”.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, puh.044 781 3870, .

Orimattilassa 10.10.2017       Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimiala

 

Kuntarekryyn tästä.

Etsi Orimattilan seudun avoimia työpaikkoja myös täältä:
Duunitori
Te-palvelut
Indeed

Tutustu Lahden seutuun asumisen ja työssä käynnin seutuna livinglahti-sivuston kautta tästä.