Hyppää sisältöön

kuvituskuva shakkipeli1600x300x72

Orimattila on 16 300 asukkaan kehittyvä maaseutukaupunki Päijät-Hämeessä, pääkaupunkiseudun kupeessa.

31.12.2016 tilanteen mukaan Orimattilan kaupungin palveluksessa oli vakinaisia ja määräaikaisia työntekijöitä 582, joista vakituisten osuus 474 henkilöä.

Orimattilan kaupungin avoimet työpaikat ilmoitetaan Kuntarekryssä.

 

Orimattilan kaupunki hakee vakituiseen virkasuhteeseen

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan elinkeinopoliittisten tavoitteiden saavuttamisesta. Kehittämispäällikkö vastaa mm. kilpailukykyisen toimintaympäristön rakentamisesta yrityksille, markkinoinnista, osallistuu kaupungin strategiseen kehittämiseen ja vastaa paikallisesta elinkeinoyhteistyöstä.

Odotamme hakijalta käytännössä osoitettua toiminnan tuloksellisuutta vastaavan tyyppisissä tehtävissä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kokemusta hanketoiminnasta ja hyvää elinkeinoelämän tuntemusta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijan eduksi luetaan markkinointihenkisyys ja kunnallishallinnon tuntemus. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Osmo Pieski puh. 044 781 3600 tai sähköpostitse . Hakemukset pyydetään jättämään 22.2.2018 klo 15 mennessä. Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

-------

TOIMISTOSIHTEERI asiakaspalveluun
Tehtävään kuuluu tietosuoja-asioiden hoitamista, neuvontaa ja asiakaspalvelua, asiakirjahallinnon tehtäviä, postin käsittelyä, laskutusta, tarviketilauksia ym. tukipalveluihin kuuluvia toimistotehtäviä.

TOIMISTOSIHTEERI (HR-sihteeri) henkilöstöhallintoon
Tehtävään kuuluu työ- ja virkaehtosopimusten sekä työlainsäädännön tulkintaa, soveltamista ja neuvontaa, palkkojen tallennusta sekä palkkaohjelman (Populus) käytön neuvontaa, vuosisidonnaisten lisien valmistelua, henkilöstöhallinnon raportointia ja tilastointia sekä eläkeyhteyshenkilön tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena molempiin tehtäviin on amk-tasoinen (esim. tradenomi) tai opistotasoinen tutkinto (yo-merkonomi, merkonomi). Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Kummankin tehtävän hoidossa tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tehtävien palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävissä on neljän kuukauden koeaika ja valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.
Lisätietoja tehtävistä antaa talous- ja hallintojohtaja Päivi Suikkanen, puh. 040 848 3051, .
Hakemukset lähetetään kuntarekry-järjestelmän kautta 23.2.2018 klo 12 mennessä.

------

Orimattilan kaupunki etsii konsernihallinnon toimialalle vakinaiseen työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tehtävä koostuu työasmien ja oheislaitteiden asennuksesta ja ylläpidosta, käyttäjien tukipalveluista, AD-käyttäjähallinnasta, tietoverkkojen aktiivilaitteiden asennuksista ja ylläpidosta, sovellusten asennuksista, ylläpidosta ja osin pääkäytöstä, pilvipalveluiden (SAAS) hallinnoinnista, omien palvelimien hallinnasta ja ylläpidosta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva amk-tasoinen tai opistotasoinen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tehtävän palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.
Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Antti Hälikkä, puh. 0400 843 520.
Hakemukset lähetetään kuntarekry-järjestelmän kautta 28.2.2018 klo 12 mennessä.

 

Kuntarekryyn tästä.

Etsi Orimattilan seudun avoimia työpaikkoja myös täältä:
Duunitori
Te-palvelut
Indeed

Tutustu Lahden seutuun asumisen ja työssä käynnin seutuna livinglahti-sivuston kautta tästä.