Hyppää sisältöön

 

DUUNARI     

Orimattilan työvalmennuspalvelut

Orimattila logo 01

 

Kohti työelämää tai opintoja

Orimattilan työvalmennuspalelut Duunari on työelämään ja opintoihin suuntaava palvelu. Duunari tarjoaa työkokeilua ja palkkatuettua työtä 17-29-vuotiaille työttömille työnhakijoille ja se sopii hyvin omaa uraa etsivälle tai ammattitaitoa täydentävälle. Valmennusjakson aikana valmentautuja kehittää omia työelämä- ja opiskeluvalmiuksiaan. Tarjolla on erilaisia koulutuksia, joissa pääsee päivittämään oman CV:n ja harjoittelemaan työnhakutaitoja. Duunarin omalta yksilövalmentajalta saa tukea asioiden hoitoon ja apua selkiyttämään omia tulevaisuudensuunnitelmiaan.

”Sain tosi paljon uusia ajatuksia, luottamusta ihmisiin ja itseeni.”

 

Duunarissa työtehtävät tehdään Visiossa, Raflassa tai rempalla,

joista jokainen on suuntautunut eri alojen tehtäviin.

 

Visio. Valmentautuja saa monipuolisesti tietoa eri aloista ja pääsee kokeilemaan kiinnostavia työtehtäviä. Visio vastaanottaa erilaisia tilaustöitä mm. kaupungin taide- ja kulttuuri- sekä hyvinvointitoimialoita. Valmentautuja oppii töiden suunnittelua, erilaisia käsityötekniikoita ja visuaalisuutta vaativia työtehtäviä. Visiossa pääsee tutustumaan myös erilaisiin tapahtuman tuottamiseen liittyviin projekteihin.

Rafla. Valmentautuja pääsee valmistamaan lounasruokia, kahvilatuotteita ja kaupungin sisäisä asiakastilaustöitä. Työtehtävät sisältävät myös erilaisia luovia projekteja kansainvälisten ruokakulttuurien sekä ajankohtaisten teemojen parissa. Raflassa valmentautuja oppii arkea helpottavia ja ammatillisia taitoja.

Remppa. Rempalta saa tärkeää työkokemusta monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä ympäri Orimattilaa. Rempan omissa tiloissa valmistetaan, huolletaan ja pintakäsitellään puutuotteita sekä tehdään ryhmäprojekteja tuotevalistuksen parissa.

 

Tervetuloa DUUNARILLE!

 

Seuraa toimintaa Instagramissa @tyovalmennuspalvelut_ola

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, joko sähköpostitse ja jätä yhteystietosi tai soita tai laita tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Toimipisteen sijainti: Kärrysepäntie 1, 16300 Orimattila

Työllisyysvastaava
Jaana Lindholm 040 508 0210


Yksilö- ja ryhmävalmentaja

Melissa Alhomäki 040 720 5411

Visio

Työvalmentaja Suvi Jaronen 044 7813992

Rafla
Työvalmentaja Katerina Macri 044 781 3906

Remppa
Työvalmentaja Markku Lähdeaho 044 781 3704

sähköpostiosoitteet muotoa