Hyppää sisältöön

Artikkelin hakemisto

NuorteTyopajatLogo

Tervetuloa nuorten työpajoille!

Hei, etsitkö työtä tai haluatko kartuttaa työkokemusta? Orimattilan Nuorten työpajat tarjoavat työ- ja valmennuspalveluja orimattilalaisille 17–28-vuotiaille nuorille. Työskentely Nuorten työpajoilla on tavoitteellista toimintaa, jossa painopiste on työelämävalmiuksien vahvistamisessa.

Tarjoamme työkokeilupaikkoja ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä erilaisia työnhakua tukevia kursseja. Yksilövalmentajan avulla selkiytät omia tulevia opinto- ja työelämävalintojasi. Saat apua työnhaussa tai mahdollisuuden ohjautua palkkatukityöhön. Nuorten työpajayhteisö tarjoaa sinulle osallisuuden kokemuksia. Pääset kehittämään vuorovaikutus- ja ongelmaratkaisutaitoja sekä kasvatat ammatillista osaamistasi. Halutessasi voit suorittaa ammatillisten opintojen tutkinnon osia sekä saat työstäsi osaamistodistuksen.

Seuraa työpajan toimintaa Instagramissa @nuortenpajatola ja Facebookissa: Orimattilan Nuorten työpajat

Starttipajalla pääset monipuolisen tekemisen kautta kehittämään ja tekemään näkyväksi omaa osaamistasi. Yhdessä valmentajan kanssa valitset sinulle sopivan työtehtävän eri toimialoilta. Esim. Ohjausala, käden taidot, some asiantuntija jne. Ryhmävalmennus kehittää sosiaalisia taitojasi ja saat vertaistukea. Sinun ei vielä tarvitse tietää mitä tulevaisuudessa teet vaan Starttipajalla pääset tutustumaan erilaisiin työ- ja opintomahdollisuuksiin. Yksilövalmentajan avulla saat apua omien asioiden hoitoon ja selkiytät tulevaisuudensuunnitelmiasi.

Luova kokkipaja tarjoaa työkokemusta mm. kokki- & catering-, leipuri- ja sisustustoimialoilta. Työvalmentajan opastuksella valmistat maukkaita lounasruokia ja kahvilatuotteita. Työskentelet POP-UP kahvilan suunnittelun ja perustamisen parissa. Halutessasi pääset tekemään pienimuotoisia somistus- ja sisutustehtäviä. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, vain kiinnostus käsillä tekemiseen riittää.

Duunaripaja tarjoaa työkokemusta puu- ja pintakäsittely- sekä remontti- ja kunnossapidon toimialoilta. Pääset tekemään työvalmentajan johdolla asiakastilaustöitä puutyösalissa ja maalaamossa sekä vaihtelevia työtehtäviä Orimattilan kaupungin eri kohteissa esim. puistot ja päiväkodit. Ammatilliset tiedot ja taidot kehittyvät sekä saat vahvistusta omalle alavalinnallesi. Aikaisempaa osaamista ei tarvita.

Toimipisteen sijainti: Kärrysepäntie 1, 16300 Orimattila

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, joko sähköpostitse ja jätä yhteystietosi tai soita tai laita tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Työpajavastaava
Jaana Lindholm 040 508 0210

Starttipaja
Yksilö- ja ryhmävalmentaja Melissa Alhomäki 040 720 5411

Luova kokkipaja
Työvalmentaja Katerina Macri 044 781 3906

Duunaripaja
Työvalmentaja Markku Lähdeaho 044 781 3704

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@orimattila.fi

 Kuvagalleria työpajojen toiminnasta ja tekemisistä:

 


 

 

 

Orimattilan Nuorten työpajat järjestävät erilaisia kursseja sekä korttikoulutuksia. Ole yhteydessä suoraan työpajaan tai kuntakokeilun omavalmentajiin kysyäksesi kurssitarjonnasta.


 

 

 

 

 

Työnhaun asiointipäivä To 29.9.2022 klo 9.30-11 ja 11.30-14.30

Tervetuloa tutustumaan Nuorten työpajoille. Halutessasi esittelemme sinulle toimintaamme ja tarjoamme kupin kahvia.