Hyppää sisältöön

Hennan tuuliharja ilmakuva 1600x300x72

Tervetuloa yrittäjäksi Orimattilaan!

Orimattila story

Lue Hiomapojat Oy:n tarina täältä :
Suora linkki artikkeliin Orimattila_Hiomapojat

Orimattila on kehittyvä maaseutukaupunki metropolialueella. Meillä on hyvät mahdollisuudet yrittämiselle. Orimattilan sijainti on keskeinen ja meiltä on sujuvat liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle sekä eri puolille eteläistä Suomea. Runsaan 16 000 asukkaan Orimattila on osa reilun 200 000 asukkaan Päijät-Hämettä.

Orimattilassa on tarjolla kohtuuhintaisia yritystontteja, toimitiloja ja liikehuoneistoja pienten ja suurten yritysten tarpeisiin. Tarjontaa löytyy kaupungin sekä yksityisten omistajien puolelta.

Voit etsiä toimitilaa tai laittaa ilmoituksen omasta vapaasta tilastasi tänne TOIMITILAT

 Lisäksi Orimattila tarjoaa yrittäjille loistavat tukiverkostot aktiivisten yrittäjäyhdistysten kautta. Myös kaupungin oma elinkeinotoimi, työllisyysyksikkö sekä seudun yhteinen kehittämisyhtiö Ladec ovat apunasi.

Tutustu Lahden seutuun VisitLahti

Yrityspalvelut Orimattilan seudulla:

Orimattilan työllisyyspalvelu
Työllisyyspalvelujen tavoitteena on Orimattilan työllisyyden edistäminen, orimattilalaisten työttömien osallisuuden lisääminen ja työllisyyspalveluverkoston yhteistyön vahvistaminen. Orimattilan kaupungin työllisyyspalveluyksikkö yhdistää työntekijän ja -antajan.

 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n monipuoliset yrityspalvelut ovat maksutta orimattilalaisten yrittäjien ja yritysten käytettävissä. LADECiin voi ja kannattaa ottaa yhteyttä kaikissa yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen sekä yritystoiminnan kasvattamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistämiseen liittyvissä asioissa.

Yrittäjyyttä tai yrityksen perustamista suunnittelevia LADEC auttaa muun muassa

 • Oman osaamisen tunnistamisessa
 • Liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman työstämisessä
 • Kannattavuuslaskelmissa
 • Yritysmuodon valinnassa
 • Rahoituksen hakemisessa

Yrityksiä LADEC neuvoo ja auttaa esimerkiksi

 • Talous- ja raha-asioissa
 • Myynnin suunnittelussa
 • Muutoksissa ja omistajanvaihdoksissa
 • Haasteissa ja kriiseissä
 • Tuote- ym. kehitysprojektien suunnittelussa
 • Sopivien kumppaneiden ja palveluntarjoajien löytämisessä
 • Muotoilun ja digitalisaation hyödyntämisessä


Orimattilan yritysyhteyshenkilö LADECissa on Jari Eskola

Puh. +358 40 821 6403

Jari ja muut LADECin yritysneuvojat palvelevat arkisin klo 8.30 – 16.30 puhelimitse, chatissa ja etäneuvottelusovellusten avulla.

Yhteydenotot – soita tai chattaa:

LADEC palvelunumero 044 702 2700
LADEC-chat www.ladec.fi

Ladec fi mv

 

Etpähä ry, Eteläisen Päijät-Hämeen maaseudun kehittämisyhdistys
Etpähän tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää maaseudun asuinoloja yhdessä maaseudun asukkaiden kanssa. Yhdistyksen toiminta-alue kattaa Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän ja Nastolan kunnat sekä Orimattilan kaupungin.

LEADER-toimisto on neuvontapiste, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa hanketoiminnan pulmissa. Apua saa esimerkiksi: idean kehittelyssä ja hankkeistuksessa, oikean rahoituslähteen löytämisessä, rahoitushakemuksen ja liitteiden laatimisessa, hankkeen toteutuksen ohjauksessa, maksatuspapereiden ja raporttien tarkistuksessa, yhteyksissä kuntiin ja alueviranomaisiin.