Hyppää sisältöön

Kuvituskuva graffitti Orimattilassa 1600x300x72

Orimattilan opetus- ja kasvatusvaliokunta voi myöntää avustuksia orimattilalaisille rekisteröidyille yhdistyksille nuoriso-, ja kulttuuritoimintaan sekä nuorten toimintaryhmille nuorisotoimintaan. Nuorisotoiminnan avustuksia voidaan myöntää myös alueellisen tai valtakunnallisen yhdistyksen paikalliseen toimintaan, joka on kirjanpidollisesti ja toiminnan tilastoinnissa / raportoinnissa erotettavissa Orimattilan toiminnan osalta erilliseksi.

Kaupungin avustukset rekisteröidyille yhdistyksille nuoriso-, ja kulttuuritoimintaan sekä nuorten toimintaryhmille nuorisotoimintaan

Hakuaika on 14.3.–11.4.2022 klo 15 mennessä.  Liikuntayhdistysten avustuksista löytyy lisätietoa täältä. 

Hakuajan jälkeen hakemusta on mahdollisuus täydentää viikon ajan. Myöhästyneet tai puutteelliset hakemukset, joita ei ensimmäisen korjauspyynnön jälkeen ja ajallaan ole korjattu tai täydennetty, jätetään käsittelemättä.

Opetus- ja kasvatusvaliokunnalle osoitetut hakemuksen liitteineen tulee toimittaa 11.4.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pappilantie 2, 16300 Orimattila.
Kuoreen merkintä, mitä avustusta haetaan. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Avustusmuodot sekä jakoperusteet ja hakulomakkeet löytyvät alta. Hakulomakkeet voi joko tulostaa tai noutaa sivistyspalvelukeskuksesta (os. Pappilantie 2).

Lisätietoja antavat

  • kulttuuriavustukset, kulttuuripäällikkö p. 040 569 6672
  • nuorisoavustukset, opetuspäällikkö p. 040 844 1750

Tämä on latauslinkki

Lataa lomake omalle koneellesi, voit täytää sen koneellasi tai käsin, tulosta täytetty lomake ja muista allekirjoitaa se ennen toimittamista.

Tämä on latauslinkki  pdf Orimattilan kaupungin sivistys- ja hyvinvointitoimialan alaisten avustusten avustussääntön 1.3.2022 alkaen (1.31 MB)