Hyppää sisältöön

Kuvituskuva graffitti Orimattilassa 1600x300x72

Orimattilan kulttuuri- ja nuorisoavustukset

KUULUTUS

Orimattilan sivistysvaliokunta julistaa haettavaksi kulttuuri- ja nuorisoavustukset, jotka jaetaan kerran vuodessa toiminta- ja kohdeavustuksina Orimattilan nuorisoyhdistyksille, nuorten toimintaryhmille ja paikallisille kulttuurityötä tekeville yhdistyksille vuoden 2024 toimintaan.

Sivistysvaliokunnalle osoitetut hakemuksen liitteineen tulee toimittaa 15.4.2024 klo 14.30 mennessä osoitteeseen Kirjaamo, Orimattilan kaupunki, Erkontie 9, PL 46, 16300 Orimattila. Kuoreen merkintä, mitä avustusta [kulttuuritoiminta-avustus, nuorisojärjestöjen toiminta-avustus, nuorisojärjestöjen kohdeavustus] haetaan. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Hakemuksen yhteydessä on lähetettävä yhdistyksen vuosikokouksen hyväksymät:

  • edellisen vuoden toimintakertomus
  • edellisen vuoden tilinpäätös
  • edellisen vuoden tilintarkastuskertomus (isot yhdistykset) ja toiminnantarkastuskertomus (pienemmät yhdistykset)
  • kuluvan vuoden talousarvio
  • kuluvan vuoden toimintasuunnitelma

Hakuajan jälkeen hakemusta on mahdollisuus täydentää viikon ajan. Myöhästyneet tai puutteelliset hakemukset, joita ei ensimmäisen korjauspyynnön jälkeen ja ajallaan ole korjattu tai täydennetty, jätetään käsittelemättä.

Hakemuslomakkeita saa Kaupungintalon neuvonnasta osoitteesta Erkontie 9, 16300 Orimattila sen aukioloaikoina tai lomakkeen voi tulostaa kaupungin verkkosivuilta. 

Lisätietoja antavat

  • kulttuuriavustukset, kirjasto-, kulttuuri- ja museotoimenjohtaja p. 040 186 4840
  • nuorisoavustukset, opetuspäällikkö p. 040 844 1750

Latauslinkit vuoden 2024 hakemuslomakkeisiin:

Lataa lomake omalle koneellesi, voit täytää sen koneellasi tai käsin, tulosta täytetty lomake ja muista allekirjoitaa se ennen toimittamista.

Tämä on latauslinkki  pdf Orimattilan kaupungin sivistys- ja hyvinvointitoimialan alaisten avustusten avustussääntön 1.3.2022 alkaen (1.31 MB)

 

Kansalaistoiminnan kevytraha

Kriteerit vuodelle 2024 on päivitetty hyvinvointivaliokunnassa ja avustusta voi nyt hakea. Huomioithan, että hyvinvoinnin kevytraha on vuoden 2024 osalta kohdistettu kulttuurihyvinvoinnin edistämiseen. Toiminnan kevytrahaa ja järjestön starttirahaa voi hakea kaikenlaiseen toimintaan. Hakemukset käsitellään kuukausittain (kuun ensimmäisellä viikolla). 

Liitteenä kriteerit sekä hakulomake.

Kriteerit

Hakulomake