Hyppää sisältöön

Sinfonia Lahden pienryhmän ilmaiskonsertti Orimattilan taidemuseolla 27.9. – lunasta lippusi ennakkoon!

Syyskuun viimeisellä viikolla taidemuseolla voi virittäytyä klassisen musiikin taajuudelle ilmaiskonsertin myötä. Sinfonia Lahden pienryhmä esittää Wolfgang Amadeus Mozartin Kvinteton c-mollille keskiviikkona 27.9. klo 18 alkaen. Konsertin kesto on 45 minuuttia. Ovet avataan klo 17.30.

Pääsyn konserttiin voi varmistaa lunastamalla lipun ennakkoon Orimattilan taidemuseon kassalta, jossa lippuja on jaossa ti-pe klo 12–16 viikoilla 37, 38 ja 39, tai niin kauan kuin lippuja riittää. Lippuja voi lunastaa enimmillään kaksi per kotitalous. Museon näyttelysalissa on sata yleisöpaikkaa.

Sinfonia Lahden pienryhmän kokoonpano on seuraava:

Lasse Junttila, oboe
Hannaliisa Pitkäpaasi, viulu
Lasse-Matti Laakso, alttoviulu
Katariina Ruokonen, alttoviulu
Ilkka Uurtimo, sello

Konsertilla juhlistetaan 30-vuotiasta kulttuuritaloa.

Orimattilan taidemuseo, Lahdentie 65, kulttuuritalon 2. krs, A-rappu. Esteetön kulku B-rapussa.

Juliste_konsertti.jpg

 

Taidevankkuri Linnuntie – taiteilijatapaaminen Orimattilan taidemuseolla 28.9. klo 15

Tule tutustumaan Lai Lai Linnun ja Tapani Tampuriinin lumoavan hulvattomaan maailmaan!

Kuvanveistäjät Virpi Kanto ja Tapani Kokko, roolihahmoissaan Lai Lai Lintu ja Tapani Tampuriini, ovat tavattavissa Orimattilan taidemuseolla Taidevankkuri Linnuntie -näyttelyn tiimoilta torstaina 28.9. klo 15 alkaen. Paikalla on myös Foto Hannele valokuvaamon Marjo Kauramäki, jonka käsialaa ovat näyttelyn upeat valokuvat.

Tapaamisessa taiteilijat kertovat työskentelystään sekä taustoittavat Taidevankkuri Linnuntien taivalta. Kuulijat voivat syventyä esimerkiksi singutettavan Igor-jäniksen tarinaan sekä silmiä hivelevän koristeellisten temppuvermeiden hienomekaniikkaan. Ennen kaikkea tapaamisessa pääsee keskustelemaan vapaamuotoisesti taiteilijoiden kanssa sekä esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

DSC_6486_FotoHannelepieni.jpg

Kuva: Foto Hannele / Marjo Kauramäki